04 Ιουλίου, 2013

«Ήρθε η ώρα οι Έλληνες να πούμε ένα μεγάλο “όχι”»


Ο Π. Καμμένος σχολιάζει τις δηλώσεις Μέρκελ
«Ο τίτλος της συνέντευξης της κ. Μέρκελ είναι πειθαρχία. Πειθαρχία σε αυτό που οι ύπατοί της, οι εκπρόσωποι της τρόικας στην Ελλάδα, επιβάλλουν στους Έλληνες υπουργούς- εκτελεστές: περαιτέρω μείωση των συντάξεων, μείωση των μισθών και μάλιστα με το νέο όρο “mini jobs” των 350 ευρώ και νέα φορολόγηση στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Ζούμε στο ίδιο ακριβώς έργο, στο έργο του νέου μνημονίου, των νέων εκβιασμών, με μια κυβέρνηση ανίσχυρη, η οποία έχει παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία της χώρας στους ύπατους αρμοστές της τρόικας.

Οι Έλληνες είναι η ώρα πλέον να πούμε ένα μεγάλο “όχι”, ένα “όχι” για να χτίσουμε μια Ελλάδα που έχει ελπίδα και όχι μια “Νέα Ελλάδα” που διαγράφει τα χρέη των κομμάτων και παραγράφει τα αδικήματα των πολιτικών» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, για τη συνέντευξη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Καθημερινή. newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More