14 Ιουλίου, 2013

Συγκέντρωση στα διυλιστήρια των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη ρύπανση του διυλιστηρίου των ΕΛΠΕ στην Ελευσίνα πραγματοποιούν τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, πολίτες της Ελευσίνας και της Μάνδρας, μπροστά στην πύλη του διυλιστηρίου, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων, ώστε να σταματήσει η ρύπανση που προκαλεί ανεπανόρθωτα προβλήματα σε υγεία και περιβάλλον, καθώς και τη θέσπιση ειδικής επιτροπής ελέγχου.

«Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την υγεία μας, με την ασφάλειά μας. Δεν μπορούμε να ζούμε με τις χιλιάδες τόνους καυσαέρια του διυλιστηρίου στην ατμόσφαιρά μας. Δεν είμαστε πειραματόζωα των ΕΛΠΕ», υπογραμμίζει η πρωτοβουλία πολιτών Ελευσίνας - Μάνδρας.

Παράλληλα, αποδοκιμάζει την «αναλγησία των κρατικών αρχών και την υποκριτική στάση των δημοτικών αρχών Ελευσίνας και Μάνδρας, που προκλητικά σιωπούν, αδιαφορούν και ανέχονται τη ρυπoγόνο λειτουργία του διυλιστηρίου. Ενδιαφέρονται μόνο για τις 'χορηγίες' των ΕΛΠΕ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More