10 Ιουλίου, 2013

ΥΠΕΚΑ: Σύντομα οι μειώσεις στα τιμολόγια μέσης τάσης της ΔΕΗ

Πολύ σύντομα η ΔΕΗ ΔΕΗ-4,22% θα υπογράψει νέες, μειωμένες συμβάσεις με τους μεγάλους καταναλωτές στη μέση τάση, ενώ οριστικοποιείται η δυνατότητα διακοψιμότητας για την υψηλή τάση, με την οποία επιτυγχάνουμε μεγάλη εξοικονόμηση και ενίσχυση της παραγωγής από την ....
μεγάλη βιομηχανία, επεσήμανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Ο κ. Παπαγεωργίου εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μετά την πρόσφατη απελευθέρωση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας στη χαμηλή τάση, δεν υπήρξε καμία απολύτως αύξηση για τους καταναλωτές.
Ο υφυπουργός παρουσίασε ακόμη τις αλλαγές στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ειδικότερα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που προωθεί η κυβέρνηση και τόνισε ότι στόχος είναι να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχείρηση, η ελληνική βιομηχανία, και φυσικά η ΔΕΗ που είναι πυλώνας της αγοράς ενέργειας, αλλά και να τονωθεί ο ανταγωνισμός στην παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρισμού.

ΑΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More