15 Μαΐου, 2013

Lindsay Lohan: Τι ψέμα είπε στον ψυχίατρό της για να πάρει ένα επικίνδυνο φάρμακο;

Πόσο πιο ματαιόδοξη πια;


Μία που πήγε σε κλινική απεξάρτησης η Lohan, μία που κάνει τα πάντα για να φύγει από εκεί. Για να μην ξεχνιέται το κορίτσι όμως, λέει ψέμματα ακόμη και τους ψυχιάτρους της προκειμένου να εκμεταλλευτεί την παραμονή της εκεί.

Ο ψυχίατρός της διέγνωσε πως η σταρ εδώ και χρόνια παίρνει ένα επικίνδυνο φάρμακο, για μία διαταραχή που δεν έχει. Η Lohan υποτίθεται ότι πάσχει από Διαταραχή της Συγκέντρωσης και υπερκινητικότητα. Κάτι που δεν συμβαίνει. Σύμφωνα με προηγούμενη διάγνωση από ιδιώτη, δεν μπορεί να μείνει ακίνητη και παθαίνει κρίσεις πανικού απότο άγχος. Για αυτό και χρειαζόταν Adderall.

Ψέμματα. Τίποτα τέτοιο δεν έχει το κορίτσι. Μια χαρά ήρεμη είναι από φυσικού της. Ο μόνος λόγος που προσπιούταν αυτή τη διαταραχή στον προηγούμενο γιατρό ήταν για να της γράφει το εν λόγω φάρμακο το οποίο ευθύνεται για διαταραχές διατροφής. Αυτό ακριβώς ήθελε και η Lindsay. Ένα ηρεμηστικό που θα της κόβει την όρεξη και θα την αδυνατίζει ενώ θα κρύβει την υπερδιέγερση από τη χρήση κοκαίνης. Η Lindsay παρά τις ανέσεις δεν τα βρήκε τόσο εύκολα τα πράγματα στη Betty Ford, καθώς οι γιατροί ενημερώνουν για κάθε τι το δικαστήριο. 

«Πάσχω από διαταραχή της συμπεριφοράς και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ ή να μείνω ακίνητη. Το έχω ανάγκη γιατί με ηρεμεί. Αλλιώς δεν μπορώ να κάτσω ακίνητη. Ξέρω κοπέλες που το παίρνουν για να μένουν να τους κόβει την όρεξη. Εγώ δεν το κάνω αυτό. Το χρειάζομαι. Τρώω συνέχεια, αλήθεια. Απλά το χρειάζομαι», είπε η Lilo.

Πηγή: queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More