22 Μαΐου, 2013

Έρευνα του ΣΔΟΕ τινάζει στον αέρα την πώληση του Σκορπιού

9c5d08c75c6291573276f9e0055f9f6f XL Έρευνα του ΣΔΟΕ τινάζει στον αέρα την πώληση του Σκορπιού
Ερευνα για να διαπιστωθεί το αν προκαλείται ζημιά στο ελληνικό Δημόσιο από την πώληση του Σκορπιού στον Ρώσο μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεβλεφ ξεκινά το ΣΔΟΕ ύστερα από εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα…


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star το ΣΔΟΕ προχώρησε σε αυτή την κίνηση με αφορμή τον όρο που υπάρχει στη διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση και βάσει του οποίου απαγορεύεται η πώληση του Σκορπιού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, τονίζει ότι ο Σκορπιός, όπως και το διπλανό νησάκι, η Σπάρτη, πρέπει να παραμείνουν στους νόμιμους κληρονόμους του.
Στην περίπτωση που οι κληρονόμου του δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης, ο Ελληνας κροίσος σημείωνε στη διαθήκη του, ότι το νησί πρέπει να περάσει στο ελληνικό δημόσιο για να χρησιμοποιείται ως θέρετρο από τον εκάστοτε πρόεδρο της Δημοκρατίας ή να γίνει παιδική κατασκήνωση για τα παιδιά των εργαζομένων της Ολυμπιακής.
gkourou.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More