16 Μαΐου, 2013

«Με άγγιζαν και πάθαινα κρίση πανικού». Ποια σταρ το είπε;

Τι λέει η celebrity σε πρόσφατη συνέντευξη;


Η Carrie Underwood πλέον είναι διάσημη και το απολαμβάνει. Είναι μία από τις πιο αγαπητές celebrities και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της country μουσικής- δεν ήταν όμως πάντα το ίδιο άνετη με τη διασημότητα. Στις αρχές δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει και υπέφερε.

Στο τεύχος Ιουνίου του Marie Claire, το ταλέντο του "American Idol" ανοίγει την καρδιά της και μιλά για ένα ιστορικό με κρίσεις πανικού που την έφτασε στα άκρα μετά τη νίκη της στο reality show. «Στην αρχή της καριέρας μου, υπέφερα από κρίσης πανικού. Ο κόσμος με άγγιζε, ούρλιαζε- όλο αυτό μου δημιουργούσε εκνευρισμό. Είναι φυσική αντίδραση. Ένιωθα πως εγκλωβιζόμουν ανάμεσα σε δύο τοίχους που έκλειναν. Οι fans είναι υπέροχοι. Δεν φταίνε. Δεν θα ήθελα ποτέ να φανώ αχάριστη. Αλλά εκείνη την ώρα όπως και τώρα δεν μπορώ να το επεξεργαστώ. Ακόμη είμαι εγώ, απλά».

Πηγή: queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More