20 Μαΐου, 2013

Γεννατάς: Δεν μετανιώνω για όσα είπα για τη Μακρυπούλια

Ο Γεράσιμος Γεννατάς δε μασάει τα λόγια του και δήλωσε στο People του "Πρώτου Θέματος" ότι δεν μετανιώνει για τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν...

αναφερόμενος και στα όσα έχει πει για τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του "Your face sounds familiar" μίλησε για αυτή του την επιλογή τη στιγμή που στο παρελθόν είχε κατακρίνει τα ριάλιτι: "Μένω σταθερός στην άποψή μου και δεν μετανιώνω για δηλώσεις που έκανα κατά το παρελθόν. Η συμμετοχή μου σε αυτό το θέαμα δεν ανιαρεί τίποτα από όσα έχω πει.


Το "Your face sounds familiar" δεν είναι ένα θέαμα που προάγει την ανταγωνιστικότητα βάζοντας συνθήκες πρωταθλητισμού του τύπου κάθε βδομάδα φεύγει τονίζοντας το "κατά μόνας". Είναι ένα σόου που προάγει ουσιαστικά τη δημιουργία και τη διασκέδαση".

Για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τη Ζέτα Μακρυπούλια ότι "Δεν είμαστε συνάδελφοι με την κυρία Μακρυπούλια. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει, δεν ξέρω αν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφοι δεν είμαστε".

thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More