18 Μαΐου, 2013

Απόψε στις 22:00 ο μεγάλος τελικός της Eurovision (NET, ΕΡΤ HD)


Απόψε στις 22:00 σε απευθείας μετάδοση από την ΝΕΤ και την ERT HD στην τηλεόραση και από το πρώτο και δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΤ και αρκετούς άλλους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του 58ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra θα βρεθούν στη σκηνή στην 21η θέση ανάμεσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Ουκρανία από τις συνολικά 26 χώρες, μετά από την απόφαση των διοργανωτών. Αξίζει να αναφέρουμε πως η σειρά εμφάνισης ελπίζουμε να ευνοήσει την ελληνική συμμετοχή, που θα βρεθεί στη σκηνή λίγα τραγούδια πριν την έναρξη της ψηφοφορίας, κλέβοντας τις εντυπώσεις.


Στον Τελικό της 18ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους Ημιτελικούς – δέκα από κάθε βραδιά, ενώ υπόλοιπες έξι, δηλαδή οι "Big Five" (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ην. Βασίλειο) και η διοργανώτρια Σουηδία, θα συμμετάσχουν απευθείας στον Τελικό


Στον Μεγάλο Τελικό οι Έλληνες τηλεθεατές -εντός της Ελληνικής επικράτειας- μπορούν να ψηφίσουν έως 20 φορές το τραγούδι της επιλογής τους, καλώντας στο 9011199ΧΧ (προσθέτοντας τα δύο τελευταία νούμερα που αντιστοιχούν στη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του Δεύτερου Ημιτελικού) ή στέλνοντας με SMS στο 19559 με τον κωδικό της χώρας. 


Η χρέωση για κάθε τηλεφωνική κλήση είναι 0,61€ και για κάθε SMS 0,615€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Επίσης φέτος οι τηλεθεατές μπορούν να ψηφίσουν για πρώτη φορά από το κινητό τους μέσω android ή iOS με την χρήση πιστωτικής κάρτας από το www.eurovision.tv/static/app/index.html. Οι 26 χώρες που θα εμφανιστούν στην σκηνή είναι:


1. Γαλλία

2. Λιθουανία
3. Μολδαβία
4. Φινλανδία
5. Ισπανία
6. Βέλγιο
7. Εσθονία
8. Λευκορωσία
9. Μάλτα
10. Ρωσία
11. Γερμανία
12. Αρμενία
13. Ολλανδία
14. Ρουμανία
15. Ηνωμένο Βασίλειο
16.Σουηδία
17. Ουγγαρία
18. Δανία
19. Ισλανδία
20. Αζερμπαϊτζάν
21. Ελλάδα
22. Ουκρανία
23. Ιταλία
24. Νορβηγία
25. Γεωργία
26. Ιρλανδία

Σύμφωνα πάντως με τα τελευταία στοιχήματα η Ελλάδα βρίσκεται στην 6η θέση ισοβαθμώντας με την Ρωσία. Επιπλέον την φετινή χρονιά η Ελλάδα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς είναι η μόνη χώρα από τα Βαλκάνια μαζί με την Ρουμανία που προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό και περιμένουμε περισσότερους πόντους από γείτονες και μη!!!

Καλή επιτυχία Ελλάδα!

Πηγή: news-4-sure.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More